Kelibat Mona Fendi di Damansara

♠ Dihantar oleh Abdul Hafiz dalam at 10/07/2013 04:11:00 PM
Pastinya tragedi pembunuhan ngeri 2 julai 1993 masih segar dalam ingatan. Siapa yang boleh melupakan sejarah hitam pembunuhan ADUN Batu Talam, Datuk Mazlan Idris yang telah terpahat dalam lipatan sejarah antara pembunuhan terkejam di Malaysia.

Pembunuhan ADUN Batu Talam itu dikaitkan dengan satu nama yang cukup femous iaitu Mona Fendi. Tapi hari ini saya bukannya bercerita mengenai pembunuhan tersebut. Bagi saya yang berlalu, biarlah berlalu dan jadikan pengajaran.

Apa sebenarnya yang saya ingin ceritakan di sini ialah kelibat wajah yang mirip Mona Fendi yang saya temui siang tadi. Wanita itu sebenarnya merupakan antara peserta yang menyertai 'asian ladies golf tournament'. Tak percaya? Lihat gambar di bawah..

Tengok daripada angle nie sama kan?? Aaarrrggghhhh. Aku tak percaya, Sebijik!

Crew kami, Antz Pictures studioz tengok dia pun seram sejuk dowh!!

Bagi yang tak tahu siapa Mona Fendi tu, korang bolehlah 'google' dengan keyword Mona Fendi (Banyak blog yang menulis tentang kisah tersebut).

8 orang cantik dan hensem respons:

ye laa...muka dia sekali pandang macam mona fendy...ko tak tegur dia ker bro??hehe

Regards,
-Strider-

KESIAN DIA ORG PANGIL DIA MONA

Serius..sebijik la bro... ke sedara mara dia ni?

Tegur tu xlah... tapi kteorang jadi photographer diaorang... sbb tu blh amek gambar dia...

Post a Comment

Terima Kasih Atas Budi Anda Semua.
Kalau Nak Komen,
Komenlah lagi tanpa rasa segan-silu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...