Lawak: Facebook mengeluarkan aplikasi terbaru!

♠ Dihantar oleh Abdul Hafiz dalam , at 3/19/2013 10:12:00 AM
Assalamualaikum kawan-kawan semua. Terasa sunyi bila tiada apa-apa Aplikasi yang berlaku dekat Facebook seperti aplikasi Timeline dulu. Masa timeline dulu, terlalu ramai yang komen tentang benda ini. Tapi sekarang, kosong. Dah tak kisah sangat pasal timeline ni. Namun, apa yang berlaku hari tu, aku terasa pelik dengan facebook ni. Bila aku reload browser internet aku ni, aku lihat ada benda pelik yang berlaku. Benda yang pelik berlaku adalah seperti gambar dibawah. Dekat blogger (; tu, ada no 21+. Yang lain semua 20+ saja. Sebab tu lah terus update tentang aplikasi baru ni. Aplikasi 21+ yang datang entah dari mana.


3 orang cantik dan hensem respons:

aiks, ade erk camtu? selalu 20+ je, hikhik~~

Haha. tak tahu lah facebook ni. pandai2 je.

Post a Comment

Terima Kasih Atas Budi Anda Semua.
Kalau Nak Komen,
Komenlah lagi tanpa rasa segan-silu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...