Blog Di Review Oleh Blog MRMA

♠ Dihantar oleh Abdul Hafiz dalam at 3/19/2013 11:58:00 PM
Assalamualaikum kawan-kawan semua. Hari ini aku nak cerita sedikit tentang blog aku ini. Bukan main seronok tengok blog sendiri dekat google.com ini. Bila tekan saja cloudboy93 dekat google, terasa pelik pula ada satu blog yang buat review tentang blog aku ini. Tangan ini terasa saja nak tekan link yang buat diri rasa tertarik ini. Bila tengok blog dia saja, dia mempunyai cerita tentang blog aku ini. 

Dia sebenarnya terlalu lama tidak menulis tentang blog orang lain. Ada dia cerita tentang mengapa aku memilih cloudboy93. Cloudboy93 tu bukan apa. Cloud itu sebenarnya adalah salah satu cerita anime Final Fantasy iaitu Cloud Strife. Sejak kecil memang suka tengok pasal Final Fantasy. Sebab tu pilih Cloud, Boy belakang tu juga adalah aku sendiri(lelaki) dan 93 tu adalah tahun lahir aku lalu terpaling lah buat cloudboy93 masa tahun 2009 dulu. 

Change My Way? Change My Way itu adalah hasil idea diri sendiri supaya boleh berubah menjadi lebih baik apabila tengok tagline tu. Maklumlah, orang haruslah berubah tidak kira dari mana pun. Mungkin blogspot boleh membawa kepada perubahan dalam diri kita ini. Hehe.


Alhamdulillah, blog aku juga dianggap pantas bagi dia. Mungkin widget tu semua tidak penting, namun sahaja letak semua tu. Mungkin Facebook Fan agak susah bagi kita semua, tapi Alhamdulillah, hanya 15 sahaja nak benda itu keluar.


Terima kasih lah kepada Blog MRMA kerana sudi membuat blog review about this blog. InsyaAllah, dengan berkat usaha dan dorongan kawan-kawan sebilik dengan saya ketika kami belajar ini iaitu Aniq Bukhary(blog dia) dan Rashidy(blog dia), aku akan belajar tentang apa yang penting dalam blogspot tentang macam-macam seperti agama dan informasi

2 orang cantik dan hensem respons:

Hebat la bro...apapun tahniah la. Org lain mula kenal dan support blog bro. Bukan senang kan...BTW keep up your good work, bro. Aku pun tgh blaja byk benda melalui blog lain yg hebat2. :)

Post a Comment

Terima Kasih Atas Budi Anda Semua.
Kalau Nak Komen,
Komenlah lagi tanpa rasa segan-silu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...