Lawak Facebook!!

♠ Dihantar oleh Abdul Hafiz dalam , at 5/07/2012 03:58:00 AM
Facebook? Semua orang dah tahu facebook kn? Tp korang tahu tak facebook dah ada sejak zaman dulu lagi. xpercaya? tengok nie. :)


*Facebook terawal dalam sejarah
 Setelah semua dinasaur pupus, tak ada sesiapa yang guna facebook lg sehinggalah seseorang membuat research tentang facebook nie. contoh orang yang guna facebook pada zaman dahulu.

*Inilah Sultan pertama guna facebook termasuklah rakyat2nya.  
                                                             

*Orang putih baru tahu tentang facebook dan mereka pun mencuba.
                            


*Pelakon dalam cerita Labu Labi pun guna juga

*Dulu dinosaur, sekarang binatang yang hidup zaman sekarang.
  

*Tengok. Mario pun guna facebook.
                                             
*Ingatkan bumi saja yang ada facebook. Makhluk asing pun ada. Tapi mereka ini lain sikit. Spacebook tu.

Kalaulah facebook ada cara komen macam ini. Peninglah kepala kita ini.


                                              *Cara-cara nak komen.



*Hah. Masih nak skodeng profile bekas kekasih. Kan dah kena warning.
Dah2. Masa untuk logout facebook. Hmmmm. Comfirm tak boleh kan?

*Susah kan nk logout facebook ni?



0 orang cantik dan hensem respons:

Post a Comment

Terima Kasih Atas Budi Anda Semua.
Kalau Nak Komen,
Komenlah lagi tanpa rasa segan-silu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...