Line Celcom Hilang?

♠ Dihantar oleh Abdul Hafiz dalam , at 2/01/2013 05:20:00 AM
Huhh!! Mengeluh panjang pula ChAngeMyWay dan abang awal pagi buta tadi. Boleh pula tengah syok layan Facebook dan Blog, line hilang. Bukan dekat laptop saja yang hilang, dekat handphone pun hilang. Mungkin kerana hujan terlalu lebat sampai line pun hilang. Nasib baiklah 15 minit saja line problem. Kalau tak, comfirm tertidur tunggu line okay balik. Tapi ChAngeMyWay tak kisah semua tu, janji line dah datang balik. Biarpun dah habis quota, tapi tetap juga laju. Tak ada buffering!.

Masa line hilang
Line dah datang balik


# Saja nak update post merapu ni. Terlalu boring tak tahu nak buat apa.

Jom Like >>>>  Ya Allah, Ampunilah segala dosa-dosaku. dan BloggerMate

0 orang cantik dan hensem respons:

Post a Comment

Terima Kasih Atas Budi Anda Semua.
Kalau Nak Komen,
Komenlah lagi tanpa rasa segan-silu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...