Segmen: Ieka Nak Review Blog Oi ! v2!

♠ Dihantar oleh Abdul Hafiz dalam at 11/24/2012 05:42:00 AM

Assalamualaikum,
Alahai, terasa nak join segmen lagi lah. Kali ni Segmen: Ieka Nak Review Blog Oi! yang kembali dengan versi kedua. Apa lagi. Jom lah sama join. Bukan susah pun. Klik kat banner atas tu. Lepas tu ikutlah apa yang dikehendaki. 

Alaaa, sikit juga follower ni(Minta simpati). Tapi apakan daya. Orang tak sudi nak follow. BTW, follower aku ada 77 je. Mai lah follow kalau sudi. Kalau tidak sudi xpe lah.

Hmmm, apa nak tulis ni ya.....

       ieka harus review blog saya kerana pada pendapat saya lah, itu terpulang kat ieka sendiri. Kalau ieka sudi nak review blog saya, dipersilakan. Tiada paksaan. Saya juga ingin tahu apa pendapat orang tentang blog saya ni. Kalau saya review sendiri, comfirmlah saya cakap dah okay. Tapi orang lain pula.... lain yang difikirkan. So sebab itulah ieka harus review blog saya.

So..... Apa pendapat korang? Jom lah join.

4 orang cantik dan hensem respons:

thenx sbb join and gdluck. :p

jom check link and BW peserta lain.
http://icysnowhite.blogspot.com/2012/11/peserta-segmen-ieka-nak-review-blog-oi.html

dari segmen yg sama..da follow sini..:)

http://norofficial.blogspot.com/2012/11/segmen-ieka-nak-review-blog-oi-v2.html

slm perkenalan... dh follow cni...
jom singgah blog sy plak...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/segmen-ieka-nak-review-blogg-oi-v2.html

Hai!

Yuni dari segmen yang sama. Blogwalking sini!

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/12/segmen-ieka-nak-review-blog-oi-v2.html

Post a Comment

Terima Kasih Atas Budi Anda Semua.
Kalau Nak Komen,
Komenlah lagi tanpa rasa segan-silu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...